Pszichoterápiás csoport indul minden hónapban

Idén is indítok pszichoterápiás autogén tréning csoportot, minden hónapban minimum 7 fő jelentkezése esetén. A foglalkozás 15 alkalmas, 2 heti gyakorisággal alkalmankénti 2-3 órát foglal magában a résztvevők számától függően. A részvételi díj 2.000 forint / 45 perc. A csoportba az oldal alján megadott elérhetőségeken lehet jelentkezni.

Csoportban egy tágabb közeg áll rendelkezésre, hogy személyiségünk alakuljon. Az autogén trénig során a másik jelenléte segíthet az ellazulásban, a csoporttagok hatással vannak egymásra, összehangolódnak.

Érdekes volt, mikor én tanultam csoportban az autogén tréninget, hogy a hívott belső képek a mellettem ülővel szinkronban voltak. Nem is beszéltünk, mégis ilyen szinten összehangolódtunk. Csoportban könnyebb elsajátítani a relaxációt, és az autogén tréning felsőfokát, a szimbólumterápiát is.

Idővel a csoportterápia alatt kialakul egy kohéziós, összetartó erő, amit jó átélni, egyre közelebb kerülnek egymáshoz a tagok, és ez a pozitív erő segíti az önértékelés javulását, az én erősödését. Csoportban az élmények is differenciáltabbak, gyorsabb a fejlődés. A csoportterápia ára kedvezőbb, mint az egyéni terápiáé.


A foglalkozás közös döntés alapján 12-12 alkalomra hosszabbítható, ez már tisztán szimbólumterápiás óra.

Autogén tréning, avagy relaxáció és szimbólumterápia

Az autogén tréning pánikzavarban az elsők között javasolt pszichoterápiás módszer. A relaxáció már maga is segíti a megnyílást, csökken a szorongásszint. A meditációs, szimbólumterápiás képhívások kapcsán sokkal könnyebben nézünk szembe konfliktusos kapcsolatainkkal és megoldásmódjainkkal.
Az autogén tréningről az alábbi oldalon olvashat részletesebben:
Autogén tréning


Jelentkezés az autogén tréning pszichoterápiás csoportba

  Név: *

  Email cím: *

  Üzenet:

  Elfogadom az Adatvédelmi Szabályzatot

  Kérek választ

  dr. Machó Adrienn
  +36 31 789 2341
  machoadrienn.pszichoterapia@gmail.com